28 Ekim 2008 Salı

Genç siviller ve bilinmeyenler.

“GENÇ SİVİLLER HAREKETİNİN”
TEPE YÖNETİCİLERİ 26 Ekim 2008

Ahmet Hakan’ın bugünkü yazısını okuyunca, sitenize girdim. Şu, tutarsız ve maksadı bilinmeyen başlıkları okuyunca şaşırdım:

Genç siviller rahatsız!
Darbe devam ediyor!
Muhtıracısına âşık Başbakan!
Şimdi TARAF olma zamanı!
Sabaha karşı darbeye karşı!
Sınır tanımayan taraftarlar!
Gladyo’dan Ergenekon’a!

İddiam şudur:

Yukarıdaki başlıklar altında sunulan yazıları okuyan herkes; Sizlerin, vatanî bir gerekçeye ve hizmet arzusuna dayanmadığınızı, gayet kolay anlar. Zira; seçtiğiniz yegâne hedef, TÜRK SİLÂHLI KUVVETLERİ’DİR. Bu hususla ilgili görüşlerim ve düşüncelerim, şöyledir:

1 “Genç siviller rahatsız” ifadesindeki genç siviller kimlerdir? Bu hareketi finanse edenler, kimlerdir?
2-“Darbe devam ediyor” diyorsunuz. Bu kanıya nasıl vardınız? Zira; Türkiye’de bir ASKERİ DARBE ihtimâli ve tehlikesi yoktur. Bugün askerler, sizlerden çok daha demokrattırlar ve REJİME ve DEVLETE sahiplilik BİLGİ ve ŞUURUNA sahiptirler. Aksine; bugün ülkemizde, bir SİVİL DARBE SÜRECİ yaşanmaktadır. Açık ifadeyle; DEVLETİN, bir PARTİ DEVLETİ HALİNE dönüştürülmesi süreci devam etmektedir. Gerçekten hareketiniz, gerçek bir demokrasiyi hedeflemiş olsaydı; Halkı sistemin dışına iten ve siyasî parti liderlerini, SEÇİLMİŞ DİKTATÖRLER konumuna getiren GÖSTERMELİK DEMOKRASİ sistemine itirazınız olurdu. Bunu yapmadığınıza göre; bizler tarafından bilinmeyen bir MİSYONA hizmet etmediğinize nasıl inanalım?
3-“Muhtıracısına âşık Başbakan” ifadesini kullanırken, acaba, GEÇEK HEDEFİNİZ nedir ve nasıl bir RUH HALİNİN içindesiniz? Ülkeyi, sizler idare etmediğinize göre; hedefiniz, Türk Silâhlı Kuvvetleri’ni tahrik ederek, bir DARBE ORTAMININ yaratılmasını sağlamak mıdır? Bu soruyu özellikle soruyorum. Zira; bugüne kadar yaşadığımız DARBE ve MÜDAHALELERİN alt yapısını, başkalarından destek alan SİVİL OLUŞUMLAR hazırlamıştır. Batı’nın mânevî ajanlığını kabullenen HÂİN MİSYONERLER, kandırdıkları gafillerle, kaos ortamı yaratmışlardır. Acaba sizler, bu gerçeği görebildiniz mi?
4- “Şimdi TARAF olma zamanı” ifadenizle, nasıl bir taraflılık arzu etmektesiniz? Türkiye’nin bölünmesini, iktisaden ve siyaseten zaafa uğratılarak ABD’nin bir EYALETİ haline getirilmesini mi hedef aldınız? Olmayan ve tasarlanmayan bir DARBEYE KARŞI çığırtkanlığınızı, başka Türlü değerlendirmek mümkün müdür?
5-“Sınır tanımayan taraftarlar” olarak tanımladığınız TARFTARLARI nasıl oluşturdunuz? Par ile mi, yoksa kandırarak mı? Malûm ya; ülkemizin tepesine birden bire bir TARAF GAZETESİ oturtulmuştur. Taraf Gazetesi ile faaliyet paralelliği gösterdiğinize göre; bu merakımı, yadırgamak mümkün müdür?
6-“Glâdyo’dan Ergenekon’a” ifadesini kullanırken, neyi amaçlamaktasınız? Ergenekon Davası, henüz yargı safhasındadır ve bu dava, yabancı istihbarat birimlerinin ajanı olduğu kesinleşen TUNCAY GÜNEY adlı bir HAHAMIN servis ettiği belgelere inanılarak açılmıştır. Kaldı Ki; UKRAYNA ve GÜRCİSTAN’da meydana getirilen devrimlerin içyüzlerini bilenlerin; sizlerin kesin hükmü karşısında, sizlerden şüphe etmeye hakları vardır ve ben de, onlardan biriyim.
Harzemşâh Devleti’nin, Anadolu Selçuklu Devleti’nin ve Osmanlı Devleti’nin nasıl yıkıldıklarını iyi bilen bir kişi olarak soracağım şu soruma, lütfen, düzgün bir cevap veriniz:
ACABA SİZLER, OSMANLI DEVLETİ’NİN YIKIMINA SEBEP OLAN ve PARİS’TE TEŞKİLÂTLANAN JÖNTÜRKLER’in, o günden beri devam eden MİSYONUNU MU yüklendiniz?
Devlet eski Bakanı Kâmran İnan “Maalesef, hâini bol bir ülkeyiz” ifadesini kullanırken ve merhum ATTİLÂ İlhan, “Aydınlarımız, maalesef, Tanzimat’tan beri BATI’NIN MÂNEVÎ AJANLIĞINI YAPMAKTADIRLA” derken, acaba, yanılmışlar mıdır?

“GENÇ SİVİLLER” olarak ortaya çıktığınız göre; Türkiye’yi ve Türk milletini iyi tanıyıp, tanımadığınızı; tarih ve coğrafya bilip, bilmediğinizi; Dünya siyasî tarihini irdelemesini başarıp,başaramadığınızı; dünya coğrafyasında Tütkiye’nin konumunun önemini anlayıp, anlamadığınızı merak ediyorum. Ve bir tavsiye:

Yıpratmak ve tahrik etmek maksadı ile TÜRK SİLÂHLI KUVVETLERİNE saldırmaktan vaz geçiniz!
Gerçekten maksadınız, DEMOKRASİ ise; Lider diktatörlüğüne dayanan çarpık modelimizi, doğrusu gelinceye kadar eleştiriniz!

Ecz. Hüsnü Akıncı

0532-4576956

Hiç yorum yok: